Om os

Bag om ArrangementGuiden

Gennem livet er der mange dejlige begivenheder, som skal fejres. Ofte samles familie og venner til et mindeværdigt arrangement. Nogle begivenheder fejres i hjemmet – andre ude – alt afhængig af ønskerne til det pågældende arrangement.

På ArrangementGuiden matcher vi ønsker og behov med mulige udbydere af produkter og services inden for planlægning af arrangementer.

Du kan således nemt og gratis finde det perfekte sted at holde dit arrangement – og samtidig finde alle de andre leverandører, du har brug for.

Som udbyder inden for arrangementsbranchen bliver du markedsført direkte overfor personer, der søger lige præcist det, du tilbyder.

Passion for det perfekte arrangement

Med en baggrund inden for marketing- og arrangementsbranchen og erfaring med planlægning og afholdelse af utallige arrangementer, har vi udviklet platformen, så den dækker brugernes individuelle behov og samtidig giver udbyderne mulighed for at præsentere deres produkter direkte til målgruppen.

Passionen for at hjælpe med at skabe det perfekte arrangement har drevet processen mod den store vifte af muligheder, der i dag findes på guiden.

Du sparer tid og ressourcer

Planlægning af alle livets arrangementer tager tid og energi. Ved at anvende de avancerede søgefiltre og dermed finde det rette match på ArrangementGuiden, sparer både brugere og udbydere tid. Som bruger undgår du at bruge tid på henvendelser til steder og leverandører, der ikke lever op til dine ønsker – og som udbyder kan du minimere tidsforbruget på møder og korrespondance med personer, der i sidste ende vælger en konkurrent. 

Gå ikke glip af noget

Når du gør brug af ArrangementGuiden, så går du ikke glip af noget. Du får et hurtigt overblik over alle mulighederne og ikke kun dem, der ligger højest på Google.

Fremtidens arrangementer planlægges allerede nu og som udbyder på guiden præsenteres dit produkt for målgruppen og du går ikke glip af muligheden for at få del i fremtidens bookinger.  

Fair play for alle parter

Udbyderne på guiden betaler ikke kommission for de henvendelser, de får fra dig som forbruger, så det skal de ikke tænke ind i deres priser. Derudover bliver alle udbydere ved søgninger vist efter tilfældighed, så du får en retfærdig visning af resultatet på din søgning. På denne måde har både store og små udbydere lige chance for at få dig som kunde. Det synes vi er mest fair for alle parter.

Få ekstra med i hatten

Hos os kan du som bruger opleve at få noget ekstra med i hatten. Alle udbydere har mulighed for at give ArrangementGuidens brugere en lille ekstra opmærksomhed, som tak for aftalen. Det kan fx være af økonomisk karakter, en lille gave eller noget ekstra til arrangementet. 

Vi vil være det sted, danskerne anvender, når de skal planlægge alle livets arrangementer. Derfor arbejder vi hver dag målrettet mod at udvide antallet af udbydere og samtidig sikre at søgemulighederne og services er up-to-date.

Pia Bagge Bramsnæs, Founder af ArrangementGuiden

Mission

At skabe et hurtigt overblik over de steder, man kan afholde et arrangement ud fra ønskede kriterier – samt et hurtigt overblik over andre leverandører i branchen

Vision

At samle alle leverandører i branchen, så kunderne kun behøver at gå ét sted hen