Derfor skal du vælge arrangementguiden

Feedback fra kunder

Pia har af flere omgange hjulet med at planlægge og afholde større arrangementer, såsom Post Danmarks Direct Marketing Dag og De Nordiske Direct Marketing Dage - og jeg oplever altid et stort engagement og en meget professionel tilgang. Jeg kan varmt anbefale et samarbejde med Pia og Arrangementguiden.

Allan Bo Hansen
Head of Sales & Marketing

Pia har hjulpet os med koordinering og afholdelse af vores livs fest. Vi må bare sige at, det er en så stor del af festen at vi ikke ville ha været Pia foruden. Pia sikrede at der var husket på, og sørget for alle små som store detaljer. Hun er enormt professionel,  med humor og godt humør, og så tager hun fat. Vi havde en tryg følelse hele vejen igennem, vi følte os begge både set og hørt.

Amalie & Jeff

Vi fik hjælp af Pia til planlægningen og afholdelsen af vores bryllup den 25. juni 2022. Pia havde rigtigt mange gode idéer og overvejelser, som vi ikke selv tænkte på, og som virkelig kom os til gode på festdagen.

Lige fra start har vi følt os i de tryggeste hænder, og Pia har sørget for at holde snor i os og planlægningen hele vejen. Vi fik en bryllupsfest, som vi aldrig havde turdet drømme om.

Vi kan kun give Pia de ALLER varmeste anbefalinger, og hvis I overvejer at få hjælp fra en koordinator, så skal I virkelig ikke lede længere.

Ditte & Nikolaj

Opret bruger

For at blive Partner skal du først oprette dig som bruger.

Ja – du kan altid ændre de data – både tekster og billeder, som du har liggende på din egen side og de oplysninger, der danner grundlag for søgningen.

Nej – der er kun det årlige administrationsgebyr og du skal ikke betale kommision eller lignende – ligegyldigt hvor mange arrangementer, der går til dit sted

Vi samarbejder så længe begge parter har lyst – så du kan til hver en tid oplyse os om, at du ikke længere ønsker at være partner.

Man kan altid skifte til en større pakke i perioden. Ønskes en mindre pakke ændres dette ved pakkens udløb.

Du kan til enhver tid opsige aftalen ved at kontakte os på kontakt@arrangementguiden.dk.

Ved indgåelse af aftale overtager partneren ansvaret for de oplysninger, der ligger på partneres egen side med data