Specialtilbud til Systemkøb medlemmer – KUN 1000,- om året

Få flere kunder - og spar 5000,- hvert år

Ved at være synlig på ArrangementGuiden bliver I markedsført direkte overfor personer, der søger et sted at afholde deres næste private arrangement, og som netop ønsker præcist det, I tilbyder. 

Spar 5000 kr – du betaler kun 1000,-

Som medlem af Systemkøb får I et helt specielt tilbud – at være med som GULD partner – til blot 1.000 kr om året – ex moms. Normalpris er 6.000 kr. TILMELD SENEST 30. JUNI 2022.

Skriv dit navn og nummer samt “Ja tak” på kontaktformularen til nederst højre og tryk Send eller ring direkte til Pia på 6081 6046.

Læs her, hvad pressen skriver om ArrangementGuiden

Som GULD partner får du:

  • Promovering gennem søgninger, der indeholder dine produkter og services
  • Din egen præsentationsside du selv kan ændre ved behov
  • Op til 10 billeder ind i galleri
  • Op til 3 referencer på din side
  • Mulighed for at markedsføre specialtilbud på arrangementer til brugere
  • Præsentation med tekst og billeder i vores nyhedsbrev og på sociale medier
  • Du beholder den lave pris på kun 1000 kr om året og sparer dermed 5000 kr om året på den store pakke

Har du spørgsmål, så ring til Pia på 6081 6046 eller send en mail via kontaktformularen ude til højre.

Hvad er ArrangementGuiden?

Gennem livet er der mange dejlige begivenheder, som skal fejres. Ofte samles familie og venner til et mindeværdigt arrangement. Nogle begivenheder fejres i hjemmet – andre ude – alt afhængig af ønskerne til det pågældende arrangement.

På ArrangementGuiden matcher vi ønsker og behov med mulige udbydere af produkter og services inden for planlægning af private arrangementer.

Med en baggrund inden for marketing- og arrangementsbranchen og erfaring med planlægning og afholdelse af utallige arrangementer, har vi udviklet den digitale platform, så den dækker brugernes individuelle behov og samtidig giver udbyderne mulighed for at præsentere deres produkter direkte til målgruppen.

I sparer tid og ressourcer

Planlægning af alle livets arrangementer tager tid og energi. Når brugerne anvender de avancerede søgefiltre sparer både bruger og udbyder tid. Som udbyder kan du minimere tidsforbruget på møder og korrespondance med personer, der i sidste ende vælger en konkurrent. 

Går ikke glip af noget

Når I er med på ArrangementGuiden, så går I ikke glip af noget. Fremtidens private arrangementer planlægges allerede nu og som udbyder på guiden præsenteres I for målgruppen og går ikke glip af muligheden for at få del i fremtidens bookinger.  

Fair play for alle parter

Som udbyder betaler I ikke kommission for henvendelserne fra brugerne og alle udbydere bliver vist efter tilfældighed, så I får en retfærdig visning af resultatet på søgninger. På denne måde har både store og små udbydere lige chance for at få nye kunder. Det synes vi er mest fair for alle parter.

Vi vil være det sted, danskerne anvender, når de skal planlægge alle livets arrangementer. Derfor arbejder vi hver dag målrettet mod at udvide antallet af udbydere og samtidig sikre at søgemulighederne og services er up-to-date.

lad kunderne finde jer

På ArrangementGuiden bliver I præsenteret så snart en person søger efter faciliteter eller services, som I tilbyder

ingen kommission

I får den største pakke med flest fordele til den laveste pris og I betaler IKKE kommission på henvendelser fra Guiden

ingen binding

Vi tror ikke på en relation med bindinger, så I kan til enhver tid kontakte os og ændre på aftalen

sådan gør du !

Udfyld kontakt formularen nedenfor eller ring blot til Pia Bagge Bramsnæs på 6081 6046