Få hjælp til fest på ArrangementGuiden

Brug ArrangementGuiden når du skal holde et af livets arrangementer

Få hjælp til livets arrangementer her

Hej – jeg hedder Pia Bagge Bramsnæs og jeg har udviklet ArrangementGuiden. Guiden er en service til alle danskere, som står og skal holde et arrangement – fx hjælp til en fest. Det kan både være livets store begivenheder såsom bryllup, dåb og konfirmation, men også alle de andre små og store arrangementer, som livet byder os.

Her kan du nemlig nemt og gratis finde leverandører til alt det, som man har brug for til et arrangement. Min inspiration er Boligsiden, hvor man i dag kan finde stort set alle boliger, der er til salg. Så det er her, at danskerne går ind, når de skal købe et nyt hus, lejlighed eller sommerhus.

På samme måde bliver ArrangementGuiden stedet, danskerne går ind, når de skal holde et arrangement. Her samler jeg nemlig alle de muligheder, som du har for. Jeg er kommet godt i gang og der er snart 300 med allerede.

Jeg knokler for hele tiden at få flere og flere leverandører og arrangementssteder med – og jeg håber at du vil følge os på de sociale medier og hjælpe med at udbrede kendskabet, så alle i landet får glæde af Guiden 🙂

Hvis du har brug for en festarrangør, kan vi også hjælpe dig, så du kan slappe af og nyde den store dag. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Besøg ArrangementGuiden her

På forhånd mange tak for at bruge ArrangementGuiden !

Kommentarer

  • Ingen kommentarer endnu.
  • Tilføj en kommentar